Share Button

Коктейль з висівками і пророщеною пшеницею.

Такий коктейль гарно смакує, добре впливає на травлення, а також насичений вітамінами та мікроелементами, якими збагачена пророщена пшениця.

 _DSC5476-001

Приготування потрібно розпочати ще за 3 дні. Нам знадобиться:

 

Молоко, куплене в бабусі на ринку, не з пакету – 200 мл на порцію

Пшениця не шліфована – жменька

Висівки – 3 ст.л.

Мед – 1 ст.л.

 

  1. Молоко залишаємо в керамічному горнятку в теплому місці. Через 2 дні воно скисне і ми отримаємо кефір.

 _DSC5472

  1. Пшеницю змочуємо, тонким шаром викладаємо в тарілку і накриваємо серветкою, теж залишаємо в теплому місці. Через 2-3 дні пшениця набрякне і випустить корінці. (Як проростити пшеницю – читайте тут)

 

  1. Коли перші 2 компоненти готові, можемо готувати наш коктейль. Змішуємо квасне молоко, висівки, пророщену пшеницю і мед.

 _DSC5483 _DSC5481

Смакуємо)

Share Button