Share Button

Часто ми готуємо ті самі страви з дня в день, спрощуючи і спрощуючи процес приготування, втрачаємо відчуття смаку самої страви. Все стає механічним. Зварив – з’їв. Однак, варто зовсім трішки урізноманітнити свій раціон, і не менш просто зготувати…наприклад, куряче філе, але по-особливому.

Готуємо куряче філе з гарбузом і чорносливом.

Отож, нам знадобиться:

Куряче філе – 500 г

Гарбуз – 300 г

Чорнослив – 50-70 г

Цибулина – 1 шт.

Часник – 3 зубці

кориця

сіль

перець чорний

мускатний горіх

  1. Нарізаємо цибулю кубиками, обсмажуємо злегка в олії.
  2. Миємо філе, обсушуємо і нарізаємо кубиками. Обсмажуємо з цибулею.
  3. Чистимо і дрібно нарізаємо часник. Додаємо до цибулі філе. Тушкуємо.
  4. Тим часом чистимо і нарізаємо кубиками гарбуз. Додаємо до філе і солимо злегка.
  5. Чорнослив заливаємо кип’ятком, швидко миємо в холодній воді. Нарізаємо шматками, залишаємо кілька штук чорносливу для прикраси.
  6. Тушкуємо хвилин 20, додаємо перець, мускатний горіх і корицю, чорнослив. Перемішуємо і тушкуємо до готовності._DSC9350Смакуємо!
Share Button