Share Button

Сандвіч з яблуками – знахідка для легкого сніданку або прекрасний перекус перед обідом. Замість того, щоб просто з’їсти яблуко, з нього можна зготувати справжній сандвіч! ЯК?

Для приготування потрібно:

Яблуко (стільки штук, скільки порцій хочемо зробити)

Мед  – 3-4 ст. л. на 1 яблуко (якщо ви хочете набрати вагу,можна замінити мед арахісовим маслом – рецепт тут)

Родзинки, кунжут, арахіс, горіхи для посипки

Листочок м’яти

  1. Яблуко миємо, розрізаємо вздовж на 5-6 частин, видаляючи при цьому насіннєву коробку.
  2. Тепер складаємо сандвіч: Кожен шар мастимо медом або арахісовим маслом (можна і поєднувати)
  3. Склавши ціле яблуко, притискаємо зверху. До меду (чи арахісового масла) який повизирав, приліплюємо горіхи, родзинки, сезам і листочок м’яти.

_DSC7788

Смачного:)

 

Share Button